duminică, 19 august 2012

Tismăneanu: Crin Antonescu este probabil cel mai ridicol politician român de după 1989


(...) L-aţi vazut vreodată dialogând? Universul său mental este unul dictatorial. Lipsit de orice urmă de umor, îndrăgostit de sine, autocentrat, exaltat şi nesăbuit, se crede lider providenţial. Unul ca el, vorba Elenei Ceauşescu, se naşte o dată la 500 de ani. (...) Cu ce o fi greşit acest popor să aibă parte de un al doilea la distanţă de doar câteva decenii?", scrie Tismăneanu pe blogul său.

„Răţoielile trufaşe şi aroganţa nombrilistă nu servesc la nimic altceva decât să-l facă pe Crin Antonescu, probabil cel mai ridicol politician român de după 1989, să se simtă important. Aşa îşi rezolvă el complexele de inferioritate”, mai scrie politologul.

Recomandarea lui Tismaneanu pentru premierul Victor Ponta: „Victor Ponta trebuie să iasă din minorat, din adolescenţa politică, să-şi depăşească, dacă poate, complexele, şi să le spuna lui Crin, lui Ilici şi lui Felix: "Enough is enough. Nu vreau ca numele meu să fie asociat cu distrugerea ţării. Nu vreau ca guvernarea mea să intre în istorie drept ciuma lui Ponta". Va fi în stare să o facă?”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu