joi, 26 noiembrie 2009

Basescu sau alianta anti-Basescu?


"Traian Basescu i-a acuzat ieri pe Dinu Patriciu, Dan Voiculescu si Sorin Ovidiu Vantu ca stau in spatele acordului semnat ieri de PSD si PNL, in vreme ce primarul Sibiului, Klaus Iohannis, are doar un rol de fatada. "La sediul fundatiei domnului Patriciu s-a discutat despre strategia economica si programul economic. La domnul Voiculescu, la Grivco, s-a discutat despre strategia politica. La domnul Vantu, privatizari si cumparari. Crede cineva ca la sediile firmelor acestor domni s-a discutat despre interesele cetatenilor sau despre interesul acestor domni? Credeti ca a discutat cineva cum sa-i scoata pe cetateni din criza sau cum sa profite de criza domnii Patriciu, Voiculescu, Vantu?", a declarat Traian Basescu." Romania Libera

Asta ar fi alternativa. Actuala alianta PNL-PSD+PC nu pare decat o alianta pentru ciolan. Desi aceasta alianta conduce tara din 2007 ei arunca toate esecurile in spatele lui Basescu. Singurele argumente predominante in "programul lor de guvernare" sunt Basescu tiranul, Basescu dictatorul si Jos Basescu. La nivelul acesta primitive a ajuns clasa noastra politica. In timp ce Basescu a facut greseli importante in mandatul sau, alternativa care ni se ofera nu imi da mari sperante pentru aceasta tara. Modul cum isi duc campaniile si propaganda prin Antene si Realitatea sunt de-a dreptul murdare care jignesc inteligenta romanilor. Tocmai aceste campanii in care unii sunt ridicati in slavi fara ca adversarii sa aiba dreptul la replica m-au convins cui sad au votul. Sunt dezamait ca PNL s-a aliat cu partidul communist, acelasi partid care dupa revolutie ne-au dus in feudalism. PNL castigase pana in acest punct un electorat important pe care acum risca sa-l piarda de dragul ciolanului.

Romanii sunt blestemati san nu aiba lideri care sa-I reprezinte. Daca ne uitam si la anii din urma toate voturile s-au indreptat impotriva cuiva, nu pentru un om politic in care lumea sa creada si sa-si indrepte speranta, situatie similara si acum. Am oboist sa mer pe sintagma : "Alegem raul mai mic". Pentru mine raul ramane rau indifferent ca este mai mic sau mai mare. Si cum ne dam seama care e mai mic si care mai mare?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu