vineri, 11 decembrie 2009

"Talibanii" lui Crin Antonescu


Exact ceea ce nu este în stare să înţeleagă Crin Antonescu însuşi. De altfel, după ce l-am văzut în emisiunea “Ora de foc” (“Realitatea TV”) de ieri, 25 noiembrie, am ajuns la convingerea că individul nu mai este în minţile lui. Spun asta făcând total abstracţie de injuriile iresponsabile aduse lui Băsescu. Am văzut un Antonescu cu o privire de dement, amnezic, povestind că nu ştie nimic ce se întâmplă în jurul lui, declarând că nu va controla nicicum intenţiile PSD-ului, afirmând “cu tărie” că el însuşi va decide miniştrii liberali ai guvernului Iohannis. Acelui Iohannis căruia, până mai ieri, i se dădea mână liberă şi despre care azi aflăm că, de fapt, mâna liberă de care va dispune nu-i va folosi decât în baie.

Crin Antonescu a fost electrocutat cerebral de înfrângerea suferită pe 22 noiembrie. Nu-i pot uita faciesul transfigurat, mutilat de acea grimasă hâdă, de acel rîs mecanic din momentul anunţării rezultatelor de la exit poll. Ne amintim tirada sa schizoidă împotriva mogulilor. Ceea ce vedem acum, ceea ce face acum Crin Antonescu nu sunt gesturi politice, ci simptome, sau poate chiar sechele. Boala lui Crin Antonescu este mai putin importantă, fiind probabil incurabilă.

Sursa: hotnews.ro

Un comentariu:

  1. Desi mi-a placut de el la inceput, acum cred ca este prea isteric si coleric pentru un om politic, la fel e si cazul lui Orban

    RăspundețiȘtergere