joi, 18 februarie 2010

Trustul lui Paunescu, presa de partid a PDL-ului

Desi i-am urmarit cu mare atentie in perioada electorala, tin sa spun ca acum urmaresc stirile lor cu dezamagire. Dupa ce Antenele si Realitatea s-au decredibilizat , ma asteptam ca ei sa ramana echidistanti, mai ales acum, cand opozitia, prea ocupata cu luptele interne, e ca si inexistenta. Cel putin B1TV nu face decat sa cante osanale partidului de guvernamant si nu cred ca e cazul.

Toata reforma promisa nu este decat o imensa balba politica , plina de masuri luate pe picior. Cred ca oricine din tara este constient ca avem nevoie de reforma si toti strangeam din dinti daca vedeam ca masurile lor ne duc spre undeva. Vedem o multime de masuri fiscale care  nu fac decat sa ingroape si mai mult economia romaneasca si asa aproape inexistenta, vedem cum aparatul de stat e la fel de gras desi ne tot aburesc cu restructurari si tot asa, in timp ce mediul privat gafaie. Toti ii plang pe bugetari dar nimeni nu se preocupa in mod real si nu doar la nivelul declaratiilor de angajatii din mediul privat. Singura sansa a celor disponibilizati de aici e sa gaseasca un job cu contract de colaborare sau prestari servicii, contract interzis prin Codul Muncii dar aprobat de Codul Civil, situatie legislativa tipic romaneasca. Nu cred ca e cineva sa nu stie ca aceste contracte nu fac decat sa mascheze munca la negru, poate doar guvernantii nostri nu stiu. Nu am vazut nimic pe subiectul asta in nici o emisiune de dezbatere nici pe la Antene, nici pe la Realitatea , nici la trustul lui Paunescu, probabil si ei platesc o parte din oameni in acelasi mod.

Pe scurt, toate televiziunile sunt partinice, inclusiv cea publica, din pacate dar in nici un caz B1TV nu mai mi se pare una echidistanta asa ii place lui Moraru sa se laude, ci doar o alta unealta din palaria PDL, asa cum antenele sunt ale PSD-ului, iar Realitatea urmareste comenzile lui SOV. Asa ca presa romaneasca nu e decat o imensa cloaca.

Un comentariu:

  1. Eu nu cred. Inca sunt in inertie, dar cu siguranta se va schimba treaba daca mai continua astia asa

    RăspundețiȘtergere