joi, 18 februarie 2010

Victor Ponta, baiat de cartier, zis si "noul Titulescu"

Asta fac politicienii nostri mai nou . Ponta, asa-zis "noul Titulescu" desi nu inteleg pe se bazeaza asocierea aceasta, pentru ca nu am vazut din partea lui sa aiba vreo veleitate spre diplomatie, il ameninta pe Boc cu bataia. Cam asta e si nivelul politicii noastre.
Boc ii da replica: ""Domnul Ponta, un biet procuror comunist. Aşa ştie să facă, asta a făcut toată viaţa". Pacat de Ponta care promitea asa de mult in anii trecuti. Acum , foarte greu il mai deosebesti de ceilalti dinozauri din partidul rosu.
Asocierea dintre Ponta si Tituleasca , pe langa faptul ca e deplasata, este si nerusinata. Am ajuns sa murdarim si numele marilor oameni politici ai istoriei noastre. Nu este suficient ca astia ne-au transformat prezentul intr-o groapa de gunoi, acum au inceput sa intineze si memoria strabunilor.

2 comentarii:

  1. El continua atitudinea din campania electorala. Vb de aroganta manifestata in seara cand s-au exit-poll-urile, vb de constientizarea cursei "care fura mai mult" intre cele 3 partide si acum asta cu bataia

    RăspundețiȘtergere
  2. Oricum toti sunt o apa si un pamant. Dar nu stiu de unde pana unde aud pe Realitata ca Ponta ar mai numiti de unii "micul Titulescu". E jenant sa faci astfel de comparatii.

    RăspundețiȘtergere