luni, 1 martie 2010

Vadim si bolile lui Basescu




Corneliu Vadim Tudor, preşedintele PRM,  susţine că preşedintele Traian Băsescu se confruntă cu probleme grave de sănătate şi îl îndeamnă să-şi dea demisia şi să aibă grijă de el. Off, ce grija mai are tribunul de seful statului:))
Politicianul a mărturisit în emisiunea “Acces Direct”, una din emisiunile "manelistice" tipice pentru antene, că are informaţii potrivit cărora şeful statului a mers, în ianuarie,  la două clinici din Indonezia, unde a aflat că suferă de o boală foarte gravă.
“Istoria ne-a demonstrat că starea de sănătate a unui şef de stat este o chestiune de siguranţă naţională. Băsescu este foarte grav bolnav. Aşa se şi explică marile lui erori de sute de ani.  Băsescu trebuie să se retragă, trebuie să iasă la pensie pe caz de boală şi să se facă alegeri anticipate. Pe 8 ianuarie, Băsescu a luat un avion particular şi  a mers în Italia. Ştiu ce a făcut acolo, pentru că toţi cei de lângă el nu mai suporta minciuna. După aceea a fost la două clinici din Indonezia, unde a făcut un RMN şi un tomograf şi nu au ce să-i mai facă. Rezultatele sunt foarte grave. Nu vreau să intru în amănunte”, a  declarat Vadim.
Inca o data se pare ca manele si telenovelele lacrimogene s-au impamantenit de-a binelea in politica romaneasca. Nu poti sa nu te emotionezi de grija ce o poarta Vadim pentru Basescu :))))
Oricum, replica lui Basescu la intrebarile jurnalistilor, vine in aceeasi tonalitate: "Sunt mai sanatos ca toti patronii vostri la un loc. Stiu ca de vreo trei luni se chinuie tare sa spuna ca presedintele ori e bolnav, ori face partide rupand de la PSD. Nu mai transmiteti minciunile astea. Sunt mai sanatos decat toti patronii vostri la un loc si la minte si la corp"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu