luni, 6 august 2012

Stenograma intalnirii PNL din 3 august


O noua stenograma atribuita PNL si datata 3 august a fost publicata de Dan Tapalaga pe contul lui de Facebook, in care presedintele interimar Crin Antonescu ii anunta pe liberali ca nu-si va putea exercita in continuare functia de lider al partidului, dupa amanarea unei decizii a Curtii Constitutionale, si in care Varujan Vosganian ii cere vesti bune despre Daniel Morar, procurorul sef al DNA.
La inceputul sedintei, Crin Antonescu ii anunta le liberali "respectuos" ca intra "intr-o noua perioada de incapacitate temporara de exercitare a functiei".

"Cred ca suntem intr-o situatie, astazi, mai buna din punct de vedere politic decat eram in data de 30 iulie, dimineata, de exemplu. Cred ca fiecare zi in care Traian Basescu ramane suspendat face din ce in ce mai dificila revenirea sa", afirma Crin Antonescu, potrivit acestor stenograme.

La un moment dat, intervine Varujan Vosganian: "Spune-ne de Daniel Morar ceva... Numai de bine".
-Crin Antonescu: In romana sau in engleza? Ca sa stiu sa fac si eu un efort...Da. deci, mandatele lui Daniel Morar se prelungesc in mod legal de catre ea atata vreme cat decizia ministrului justitiei de a nu face  o alta propunere se produce
-Varujan Vosganian: Da' stai putin, el poate fi demis, daca dupa aceea lucrurile se normalizeaza, nu trebuie sa mai stam 7 luni eu el, nu?
-Sorin Rosca Stanescu: Dar decizia asta nu se poate da de catre presedintele interimar?
-Crin Antonescu: Nu, nu
-Relu Fenechiu: Toata lumea trebuie sa inteleaga, nu e vinovata Kovesi aici, aici e vinovat ministrul. Kovesi trebuie sa puna un sef la DNA.

SURSA: hotnews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu