joi, 2 august 2012

Viol, viol... dar fara CCR?

CCR a decis sa bage violul Constitutiei in prelungiri. Exista lege clara; listele electorale nu se pot modifica decat de catre primari dar nu mai tarziu de 5 zile de inaintea alegerilor. Ce are de verificat CCR. Nu mai avem nici arbitrul in jocul "democratic" . Curtea noastra Constitutionala a ales sa-l ajute pe Felix sa lege Justitia la gardul USL-ului. Ne-am intors iar in perioada '90. Diferenta este doar in faptul ca acum suntem membri UE, nu pentru multa vreme dupa cum duc astia tara.
Pana la urma CCR si-a aratat limitele umane; s-au aratat ca soarecii murati in fata santajului, presiunii sau spagii, de la caz la caz.
Ne asteapta un viitor luminos.
Pe scurt, aceasta amanare duce la schimbarea lui Morar din fruntea DNA (mandatul expira pe 12 august) cu un lacheu al "varanului", crestea pierderilor financiare suferite de Romania datorita crizei politice fara de sfarsit si a paraliziei institutiilor in aceasta perioada si poate chiar a amanarii din nou a vizitei FMI pana la verdict ; asta ar duce implicit la intrarea Romaniei in imposibilitate de plata (pensii, salarii in mare pericol

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu