marți, 24 noiembrie 2009

Declaratiile alesilor si buzunarele goale ale romanilor

“Reprezentanţii patronatelor apreciază că peste 300.000 de angajaţi din industria textilă, transportul de mărfuri, agricultură, sectorul alimentar şi construcţii vor rămâne fără loc de muncă până la sfârşitul anului viitor, ridicând numărul total al şomerilor la peste 680.000
Mariana Câmpeanu, ministrul muncii, declară că nu se poate vorbi, încă, despre o criză economică în România şi că avem, în acest moment, 17.000 de locuri de muncă neocupate. “(Gandul)

In legatura cu ce spunea aceasta doamna pe vremea cand era ministru in cadrul cabinetului Tariceanu, pe langa faptul ca acum au uitat respectabilii liberali ce declarau atunci sau ce masuri au luat in momentul zero al crizei, eu am incercat sa ma duc la Oficiul Fortelor de Munca si intr-adevar erau foarte multe posturi pe listele cu locuri disponibile. Daca luam posturile libere si incepem sa sunam o sa observam ca acestea sunt acolo de cativa ani si, mai rau , multe din firmele care anuntau ca au nevoie de personal sunt inchise de mult sau numerele de telefon afisate acolo te indreapta catre nicaieri.
Asa ca rog ilustrii nostri conducatori sa incerce ei sa isi gaseasca un loc de munca acolo. M-am saturat de aceste declaratii ce apar si acum, la sfarsitul anului 2009 pe ecranele de sticla ale televizoarelor din partea aceleasi doamne cum ca sunt locuri de munca dar romanii nu vor sa munceasca.
Cand ma uit la aceste declaratii ale “personalitatilor” noastre politice , eu ma intreb daca nu cumva noi traim intr-o tara , a noastra, si ei in alta tara , a lor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu