marți, 22 decembrie 2009

Ion Iliescu pentru presa rusa: “Nu stim cine a tras la Revolutie, este o enigma. Probabil au fost oameni extrem de devotati lui Ceausescu"


Asta declara Ion Iliescu intr-un interviu acordat cotidianului Vremia Novostei. Asta spune cel care la pus pe generalul Militaru in fruntea Ministerului Apararii nationale, general ce era spion GRU , serviciul de spionaj al armatei sovietice asa cum s-a dovedit ulterior, general ce l-a asasinat cu sange rece pe colonelul Trosca si pe membrii USLA ce-l insoteau pe 23 decembrie 1989. Nu trebuie sa uitam ca Iliescu a venit la TVR doar ca sa preia functia de presedinte al statului in locul lui Ceausescu. Tot in el, in anii ce au urmat, desi nu a mai putut pastra comunismul datorita imprejurarile a avut grija sa deturneze scopul revolutiei in beneficiul fostilor securisti. Daca ne uitam in Top 300 oameni bogati din Romania in o sa vedem in primii 20, 19 fosti securisti.
Nu are decenta macar sa taca , daca tot nu-l va pune nimeni sa plateasca crimele din vremea revolutiei si a mineriadelor. Nu va plati datorita oamenilor din clica lui , de care a avut grija sa acumuleze marile averi ale Romaniei peste noapte si care nu-l vor lasa niciodata sa infunde puscaria asa cum ar trebui intr-un stat de drept.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu