marți, 19 ianuarie 2010

200.000 de angajati din sectorul privat ar putea fi disponibilizati in februarieAproape 200.000 de angajati din sectorul privat ar putea ramane someri intre 1 si 15 februarie daca Guvernul nu va decide prelungirea perioadei de somaj tehnic, a declarat presedintele Cartel Alfa, Bogdan Hossu.
"Ministrul Muncii va discuta astazi cu primul ministru despre posibilitatea prelungirii somajului tehnic de la 1 ianuarie 2010, prevedere ce ar putea fi promulgata in procedura de urgenta pentru a evita disponibilizarile masive care se anunta in mediul privat. Dupa aceste discutii vor avea loc intalniri si cu patronatele pe aceasta tema", sustine Hossu, potrivit NewsIn.
Nu inteleg de ce posibilele disponibilizari de la bugetari, de care ma cam indoiesc sa ajunga la astfel de cifre sunt mai importante decat cele din mediul privat. Oare bugetarii sunt mai cetateni sau mai romani decat angajatii din mediul privat. Eu cred ca prioritatea ar cam trebui sa fie alta mai ales ca mediul privat poate misca economia in bine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu