marți, 5 ianuarie 2010

Rovinieta electronica din 2010 sau statul roman, "mafiotul sef"


Ministerul Transporturilor a anunţat că din vara acestui an va fi funcţional sistemul electronic de verificare a rovinietelor. Începând cu introducerea sistemului de monitorizare a rovinietei, nu va mai fi nevoie de aplicarea unor autocolante. Sistemul va funcţiona în paralel cu vechea rovinietă cu autocolant.

"Prin implementarea sistemului la plata rovinietei, numărul maşinii va fi introdus într-o bază de date, iar ulterior, prin intermediul camerelor instalate pe drumurile naţionale se va verifica dacă rovinieta a fost achitată. Cu banii de pe rovinietele electronice se va reuşi strângerea unor bani pentru drumuri. Licitaţia a avut loc fiind câştigată de o firmă dar există acea perioadă de zece zile pentru depunerea contestaţiilor", a declarat pentru NewsIn ,directorul general al CNADNR, Dorina Tiron.

Astia nu mai stiu ce bage. Cu siguranta aceasta rovinieta va fi mai scumpa decat cea clasica ca deh, trebuie sa-si recupereze investitia. Numai cu gropile din soselele patriei nu fac nimic. Din cate stiam eu rovinieta reprezinta taxa de drumuri, aceeasi taxa fiind inclusa si in pretul combustibililor. Ajungem sa platim aceeasi taxa, sub diferite forme, de mai multe ori. Statul roman, mafiotul sef si fara cuvinte :)))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu