joi, 9 august 2012

Se scutura dottore de jugul varano-antonescian?

Se pare ca Antonescu ramane din ce in ce mai singur dupa ce Ponta si PSD au inceput sa schimbe directia. In sfarsit il vedem pe dottore (titlu pe care nu il mai poate lua nimeni, dealtfel), vorbind si de problemele tarii nu numai de "capcaunul" Basescu . Crinuletz-ul s-a cam morfolit ; singurii care mai stau in sfera lui au ramas penalii (Fenechiu , Diaconu si altii) si bineinteles marele Felix si cu "Haznaua 3". Foarte curand ne asteptam la ruperea USL, care din punctul de vedere al "adormiciului" nu a fost creat decat pentru a-l da jos pe "capcaun" prin orice mijloace, fie ele si ilegale si anticonstitutionale. Mai nou, se pare ca nici nu mai este nevoie sa-si dea demisia dupa intoarcerea lui Base la Cotroceni fiindca va fi inlaturat chiar de ai lui.

UPDATE: Dottore Razgandescu-Minciunescu s-a razgandit din nou. Joi , dupa pranz, a trimis un memorandum tuturor primariilor pentru reluarea mini recesamantului, care oricum nu se poate face.
Astia doi, "adolescentul nebun" si "aventurierul" , amator de poker politic sunt dispusi sa demoleze tot si sa faca tara asta una cu pamantul numai ca "aventurierul Kaka Maka" sa stea cat mai mult la Cotroceni

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu