marți, 22 decembrie 2009

Viorel Catarama il contesta pe Crin Antonescu


Catarama declara pe Realitatea TV ca este dispus sa candideze la sefia PNL contra lui Crin si ca vrea sa formeze un nucleu de dreapta impreuna cu PDL si liberalii sa mearga la guvernare. El sustine ca actuala conducere nu reprezinta marea masa a liberalilor din tara.
Se pare ca incep din ce in ce mai multe voci din randul liberalilor care solicita inlocuirea conducerii partidului. In orice tara europeana , candidatul care a pierdut alegerile isi depune mandatul din fruntea partidului si asta nu pentru ca nu e capabil ci din motive pragmatice astfel incat formatiunea politica sa poata negocia cu cei care au castigat in conditii optime fara incarcaturile campaniei sau frustrarile infrangerii

Un comentariu:

  1. Ca viitor probabil presedinte PNL,trebuie sa fiti de acord sa se faca odata dreptate in tara asta,altfel niciodata nu va fi bine.Salariatii sint fortati sa accepte scaderea salariilor,a sporurilor,cresterea impozitelor de tot felul,iar d-voastra care v-ati imbogatit si prin frauda nu acceptati nimic.Poporul asta a acceptat 20 de ani sa furati cam tot ce se putea,dupa cum se vede nu va ajuns,acum aste momentul ca Romania sa mearga pe drumul cel bun unde fiecare roman sa traiasca in tara lui,sa munceasca,sa se bucure de un trai fericit ,sa fie mindru ca se poate realiza in tara lui asa cum sint mindrii americanii de tara lor.Mai lasati la oparte lacomia si treceti la treaba.

    RăspundețiȘtergere