joi, 30 august 2012

ATIV S, primul smartphone Samsung cu Windows 8

Samsung, cel mai mare producător de smartphone-uri din lume, a anunțat la târgul de tehnologie IFA Berlin, care se desfăşoară zilele acesta în capitala Germaniei, ATIV S, un smartphone prevăzut cu sistemul de operare Windows 8.
Samsung ATIV S are un ecran de 4,8 inch, HD Super AMOLED, procesor de 1.5 GHz, 1 GB RAM şi cameră foto de 8 MP. Spaţiul de stocare este de 16 sau 32 GB, telefonul suportand carduri microSD. În ceea ce priveşte conectivitatea ATIV S vine echipat cu Bluetooth 3.0, USB 2.0 Wi-Fi 802.11 a/b/g/n (2.4 & 5 GHz), Wi-Fi Direct, Wi-Fi Channel Bonding, NFC şi mufă 3.5mm earjack.

ATIV, inversul cuvântului VITA, care înseamnă „Viață” în limba latină, reprezintă angajamentul Samsung de a face viața utilizatorilor captivantă. Pentru a contribui la realizarea acestui obiectiv, Samsung a lansat ATIV Smart PC, ATIV Smart PC Pro, ATIV Tab și ATIV S, oferind o gamă completă de dispozitive. Samsung este una dintre puținele companii capabile să ofere o gamă de produse atât de variată și este, în continuare, dedicată completării portofoliului de dispozitive Windows 8.
Sursa: Capital

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu